-Utstyrsvalg

basssoekompBassøe DG 5 leveres som standard med integrert hjulaksel med høyderegulerbart drag, påløpsbrems og nesehjul. Dette inkluderer også skjermer, trafikkbelysning og reflekser.
Den kan også leveres uten hjul og drag, men har da 4 støtteben og surrefester.
Begge løsninger er nå utstyrt med separat innbygning av bensintanken for motoren samt påfyllingen av fyringsolje / diesel. Dette gir større sikkerhet mot brann i motorrommet, og letter påfylling av fyringsolje fra kanne.
Standard er også påfyllingsstuss for frostvæske. Frostvæsken renner ned i vannpumpen og hindrer denne i å fryse fast når kjelen tømmes for vann og lagres uisolert.

Et svært vanlig tillegg er fastmontert slangetrommel som nå leveres standard med justerbar brems.

Vi leverer en spesialbygget dampslange med ekstra stivhet når den er varm. Den isolerer også svært godt slik at varmetapet i slanger er minst mulig. Denne leveres i lengder av 20 eller 25 m.
Det kan også leveres en 20 m «økonomi»-utgave som består av en skjøtet 10 + 10 m.

Et annet vanlig tilvalg er påmontert 3-veis ventil som sender dampen til slangen eller til tanken / alternativt ekstra slange. Denne kan være grei å benytte ved mye jobb i sluk.

Det kan nå leveres en elektrisk tennmekanisme for oljebrenneren. Denne gjør at brenneren kan tennes uten bruk av fakkelflamme. I denne løsningen inngår Honda motor med selvstarter og et batteri.
Den manuelle fakkeltenningen er fortsatt tilgjengelig som backup.

Bassøe DG5 kan også utstyres med blinkende varsellys og innvendig lys. Dette kan tilkoples bilens lysanlegg eller integreres i løsning med selvstarter på Hondamotoren.

Bassøe DG5 kan leveres med sertifisert løfteramme. Dette er en kraftig og solid løsning beregnet for kran-operasjoner. Kan monteres både på stasjonær og transportabel utgave.

Det er også mulig å lage kundetilpassede løsninger. Ta kontakt med oss for å diskutere mulighetene.

 

 

Både stasjonær og transportabel utgave kan leveres med sertifisert løfteramme for sikker kranhandtering.

Vi kan også tilby kundetilpassede løsninger: